Praktische info

Wanneer u meer informatie wilt over de diensten, tarieven enz. of een afspraak wilt maken, kunt u contact met mij opnemen via nummer
06 302 845 03 of 024 3 786 989.

U kunt ook een boodschap achterlaten op mijn antwoordapparaat, ik bel u zo spoedig mogelijk terug.
Natuurlijk kunt u mij ook e-mailen voor vragen of voor het maken van een afspraak: info@muziekhof.nl.

Afspraken en frequentie
De therapie vindt  eenmaal per week of eenmaal in de twee weken plaats en duurt 30 of 45 minuten. In overleg kan hiervan worden afgeweken. Lessen vinden doorgaans een keer per week plaats.

Muziektherapie of muziekles in de praktijkruimte.                                       
De muziektherapie vindt bij voorkeur plaats in de praktijkruimte van De Muziekhof. De cliënt komt hier dan zelf daar naar toe.

Bereikbaarheid
De praktijk is gevestigd in De Muziekhof,  Horstacker 12-35,  6546 EC in Nijmegen. De ruimte is ook toegankelijk voor rolstoelers en minder validen.
Busverbinding: Van daaruit 4 minuten lopen naar De Muziekhof, Horstacker 12-35.


Muziektherapie of muziekles op locatie
Indien  wenselijk en mogelijk kan de muziektherapiesessie of de -les plaats vinden bij de cliënt thuis of op een andere locatie (o.a. school,  instelling).   Hiervoor worden  afzonderlijk reiskosten in rekening gebracht.

Privacy
Als behandelaar ben ik volgens de WBGO verplicht om een dossier van u bij te houden. In het privacy-document (klik hier) kunt u lezen hoe ik omga met de gegevens in uw dossier.

Klachtenregeling
Als lid van de beroepsvereniging houd ik mij aan de beroepscode voor vaktherapeuten. Voor meer informatie over deze beroepscode klik hier. 
Indien  u toch klachten hebt over mij kunt u zich wenden tot Solopartners, klik  hier voor meer informatie.